After Crying

ERRATA – különleges koncert október 17-én

ERRATA címmel különleges koncertet tervez az After Crying október 17-ére. A harminc éve alapított együttes nem nosztalgiakoncertre készül, saját tévedései felett fog nyilvános önkritikát gyakorolni. E tévedések persze nem kizárólag az After Crying alkotóit jellemzik – mindannyiunk tévedéseire, téves eszméinkre, önáltatásainkra láthatunk rá.
A szimfonikusokkal megerősített koncertnek a Budapest Music Center (BMC) ad otthont. A jegyvásárlásról és további információkról a BMC weboldalán illetve a kapcsolódó Facebook eseményben lehet tájékozódni.

Június 11-én Csömörön játszunk

“Vagy-e még?
(…)
Vagyok.”

Ritkán szólunk, de szólunk. Most például június 11-én Csömörön, ahol eljátszunk régit és újabbat, halkan és hangosan. Gyertek, nincs messze – főleg Csömörről, mert onnan tényleg közel van, de Pestről meg kivisz a HÉV. Többek között. Szóval legyél te is többek között, méghozzá a nézőtéren, mi pedig zenélünk neked.

After Crying koncert a XXIV. Csömöri Napokon:
Csömör, Hősök tere
2017. 06. 11. 20:30
Facebook-esemény itt (katt).

Június 10-én szabadtéri koncerttel tér vissza az After Crying

Régóta nem találkoztunk, de nemsokára jövünk! Június 10-én este 8 órai kezdettel Budapest XII. kerületében, a Gesztenyéskertben játszik ingyenes, szabadtéri koncertet a zenekar a Hegyvidéki Napok rendezvénysorozat megnyitójaként. Jöttök?
ac0610

After Crying / MR2 Akusztik+ a Müpából / koncertfilm a Petőfi TV műsorán

ac-petofi-tv

Úgy tűnik, végre sikerül tévébe kerülnie a tavalyi koncertnek, amelyben az After Crying kamaraszomfonikus zenekarral és a VoiceStation kórussal kiegészülve játszott a Művészetek Palotája nagytermében.
Az adást a Petőfi TV műsorán láthatjátok január 23-án, szombat este 22:30-as kezdettel.

After Crying zenék az augusztus 20-i tűzijáték alatt

ac-tuzijatek
Örömmel értesültünk róla, hogy a ma esti tűzijáték zenei aláfestésében két, After Crying kompozíció is szerepel. A zenefolyam kezdetén a “Ne sírj” csellószóló, a közepén a “Preludio Furioso” ütőkkel feldúsított változata (Preludio Percussivo) hangzik el.
A tűzijáték zenéjét a Petőfi Rádió, a tűzijáték egészét pedig az M1 és a Duna Tv élőben közvetíti.

Május 21-én After Crying kamaraszimfonikus koncert a MÜPÁban!

ac-kamara-mupa-web

Következő koncertünk több szempontból is különlegesnek ígérkezik. A Művészetek Palotájában egy kamaraszimfonikus fellépésre invitálunk mindenkit, amelyen vendégként a VoiceStation kórus is színesíti a hangzást. A fellépéshez létrehoztunk egy Facebook-eseményt is (kattintsatok ide bátran), ahol igyekszünk folyamatosan hírt adni a fejleményekről. A lényeg viszont már most is tudható: május 21-én este 20 órai kezdettel a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében színpadra lép az After Crying különleges, kibővített változata. Várunk mindenkit szeretettel, a jegyvásárláshoz ide érdemes kattintani.

Szól a rádió

Ma este szól a rádió, és benne szólunk mi is. Egész pontosan a mi Egervári Gáborunk, aki a Kossuth Rádióban mesél a jövő keddi szimfonikus koncertről és a zenekar háza táján történő egyebekről. Nagy mesemondó, érdemes rá figyelni. Meghallgatni kétféleképpen lehet: egyrészt a “hagyományos” Kossuth Rádióban, ma este 21:04-től, a Belépő című műsor keretében, másrészt pedig a http://www.mediaklikk.hu/ weboldalon, ahol már 18:00-tól, élőben követhető az interjú.

SZIMFONIKUS KONCERT A BUDAFOKI DOHNÁNYI ZENEKARRAL

Az After Crying már jó néhány alkalommal játszott szimfonikus koncerteket, mégis mindig különleges eseménynek számít egy ilyen esemény. Május 13-án a budafoki Klauzál Házban zenélünk együtt a Budafoki Dohnányi Zenekarral. Új dalok és régebbi, már jó ideje nem játszott szerzemények különleges átirataival készülünk egy olyan két részes koncerten, amely az After Crying 27 éves munkásságát fogja össze.

ac-bdz-20140513-plakat-kicsi

ÚJ KIADVÁNY ÉS A TELJES ÉLETMŰ DIGITÁLISAN

Kedves Mindenki!

Egyrészt nagyon boldog karácsonyt (illetve az összes egyéb ünnepet azoknak, akiket érint)!
Másrészt hoztunk ám többféle ajándékot is…

Többek között egy új kiadványt, amely a 25. születésnapi koncert felvételét tartalmazza 2 CD + 1 DVD formájában. A CD-ken a teljes Creatura blokk, valamint a szimfonikus második rész található, a DVD-n pedig a szimfonikur rész figyel.

Ez fizikai formában megrendelhető a Periferic Records weboldalán: http://perifericrecords.com/

Ez viszont még nem minden. Régóta érlelődik, hogy a teljes After Crying életművet fel kéne lőnünk a XXI. századba, magyarul elérhetővé kellene tenni digitálisan megvehető formában is. Mostanra ez is megtörtént, és az eddigi lemezeinket megtalálhatod az összes fontos webes zeneboltban, valamint streaming szolgáltatónál és webrádióban is. Íme, néhány példa:
CDBaby – http://www.cdbaby.com/Artist/AfterCrying
iTunes – https://itunes.apple.com/ua/artist/after-crying/id784391858
Amazon – http://www.amazon.com/After-Crying/e/B000APNLNS/works/ref=ntt_mus_teaser?
Google Play – https://play.google.com/store/search?q=after+crying&c=music
Spotify – https://play.spotify.com/artist/3zLb042uCnwyRDS94JM6rF

Emellett folyamatosan érkezik a következő helyekre is: 24-7, 7digital, Beyond Oblivion, Bloom.fm, Deezer, Emusic, GreatIndieMusic, iHeartRadio, JB Hi-Fi, Last.fm, MediaNet, Mondia Media, Muve Music, MySpace Music, Nokia, Omnifone, Rdio, Rhapsody, Samsung Music Hub, Shazam, Simfy, Slacker Radio, Tradebit, Xbox Music, Yandex.

Az új kiadvánnyal együtt tehát mindenki keresgélhet az összes eddigi között, ledőltek a határok, itt a jövő, After Posting van, azaz macerás küldözgetés nélkül is ott lehetünk bárki fülében, csupán pár kattintás kell hozzá.

Reméljük, a fenti hírekkel kellően alátámasztottuk, mennyire boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek. Jövőre pedig remélhetőleg minél hamarabb találkozunk élőben is!

Koncertek májusban

Kedves Mindenki!

Túl vagyunk az év elején már megszokható csendesebb időszakon, tehát itt az ideje, hogy ismét a deszkákra lépjünk!

Májusban két koncerten is meghallgathatjátok a zenekart. Először 19-én, vasárnap egy különleges fellépésre várunk mindenkit a budapesti Jókai Klubba. Különleges egyrészt azért, mert a fesztiválok, nagyszínpadok, koncerttermek és külföldi fellépések után újra úgy éreztük, hogy kell egy igazi klubkoncert, és azért is, mert a tavaly felfrissült tagsággal az elmúlt években megszokottakon kívül olyan dalokat is előveszünk, amelyeket már jó ideje nem játszott a zenekar. A Jókai Klubban tehát május 19-én, vasárnap 19:30-kor várunk mindenkit szeretettel. Jegyek elővételben kaphatók a CD Pincében, a Stereo Shopban és a Jókai Klubban 1500 forintos áron. Emellett feliratkozhattok a Facebook-eseményre is, hogy folyamatosan tájékoztathassunk a fejleményekről.

Egy héttel később pedig a szokásos, Bakáts téri fesztiválfellépés következik, 18:30-as kezdettel.

Alig várjuk, hogy újra találkozzunk!

After Crying Jókai Klub 2013-05-19

Következő oldal »