After Crying

After Crying / MR2 Akusztik+ a Müpából / koncertfilm a Petőfi TV műsorán

ac-petofi-tv

Úgy tűnik, végre sikerül tévébe kerülnie a tavalyi koncertnek, amelyben az After Crying kamaraszomfonikus zenekarral és a VoiceStation kórussal kiegészülve játszott a Művészetek Palotája nagytermében.
Az adást a Petőfi TV műsorán láthatjátok január 23-án, szombat este 22:30-as kezdettel.

After Crying zenék az augusztus 20-i tűzijáték alatt

ac-tuzijatek
Örömmel értesültünk róla, hogy a ma esti tűzijáték zenei aláfestésében két, After Crying kompozíció is szerepel. A zenefolyam kezdetén a “Ne sírj” csellószóló, a közepén a “Preludio Furioso” ütőkkel feldúsított változata (Preludio Percussivo) hangzik el.
A tűzijáték zenéjét a Petőfi Rádió, a tűzijáték egészét pedig az M1 és a Duna Tv élőben közvetíti.

Május 21-én After Crying kamaraszimfonikus koncert a MÜPÁban!

ac-kamara-mupa-web

Következő koncertünk több szempontból is különlegesnek ígérkezik. A Művészetek Palotájában egy kamaraszimfonikus fellépésre invitálunk mindenkit, amelyen vendégként a VoiceStation kórus is színesíti a hangzást. A fellépéshez létrehoztunk egy Facebook-eseményt is (kattintsatok ide bátran), ahol igyekszünk folyamatosan hírt adni a fejleményekről. A lényeg viszont már most is tudható: május 21-én este 20 órai kezdettel a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében színpadra lép az After Crying különleges, kibővített változata. Várunk mindenkit szeretettel, a jegyvásárláshoz ide érdemes kattintani.

ÚJ KIADVÁNY ÉS A TELJES ÉLETMŰ DIGITÁLISAN

Kedves Mindenki!

Egyrészt nagyon boldog karácsonyt (illetve az összes egyéb ünnepet azoknak, akiket érint)!
Másrészt hoztunk ám többféle ajándékot is…

Többek között egy új kiadványt, amely a 25. születésnapi koncert felvételét tartalmazza 2 CD + 1 DVD formájában. A CD-ken a teljes Creatura blokk, valamint a szimfonikus második rész található, a DVD-n pedig a szimfonikur rész figyel.

Ez fizikai formában megrendelhető a Periferic Records weboldalán: http://perifericrecords.com/

Ez viszont még nem minden. Régóta érlelődik, hogy a teljes After Crying életművet fel kéne lőnünk a XXI. századba, magyarul elérhetővé kellene tenni digitálisan megvehető formában is. Mostanra ez is megtörtént, és az eddigi lemezeinket megtalálhatod az összes fontos webes zeneboltban, valamint streaming szolgáltatónál és webrádióban is. Íme, néhány példa:
CDBaby – http://www.cdbaby.com/Artist/AfterCrying
iTunes – https://itunes.apple.com/ua/artist/after-crying/id784391858
Amazon – http://www.amazon.com/After-Crying/e/B000APNLNS/works/ref=ntt_mus_teaser?
Google Play – https://play.google.com/store/search?q=after+crying&c=music
Spotify – https://play.spotify.com/artist/3zLb042uCnwyRDS94JM6rF

Emellett folyamatosan érkezik a következő helyekre is: 24-7, 7digital, Beyond Oblivion, Bloom.fm, Deezer, Emusic, GreatIndieMusic, iHeartRadio, JB Hi-Fi, Last.fm, MediaNet, Mondia Media, Muve Music, MySpace Music, Nokia, Omnifone, Rdio, Rhapsody, Samsung Music Hub, Shazam, Simfy, Slacker Radio, Tradebit, Xbox Music, Yandex.

Az új kiadvánnyal együtt tehát mindenki keresgélhet az összes eddigi között, ledőltek a határok, itt a jövő, After Posting van, azaz macerás küldözgetés nélkül is ott lehetünk bárki fülében, csupán pár kattintás kell hozzá.

Reméljük, a fenti hírekkel kellően alátámasztottuk, mennyire boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek. Jövőre pedig remélhetőleg minél hamarabb találkozunk élőben is!

Videózz és játssz velünk!

Hello!

Kitaláltunk egy játékot amiben mindenki nyer.
A játék célja, hogy megosszuk az élményt azokkal is akik ebben a hónapban épp nincsenek Budapesten.

A játék egyszerű:
1. Menjetek ki december 23-áig valamelyik délután a Vörösmarty térre és vegyétek videóra Pozsgay Bence épületvetítését a Gerbeaud-ház oldalán az After Crying /Pejtsik Péter zenéjével. (Vetítések 17:00, 18:00, 19:00, 20:00-kor.)
2. Töltsétek fel a videót a YouTube-ra (a videó címében szerepeljen Pozsgay Benedek, az After Crying és Pejtsik Péter neve)
3. A linket posztoljátok az After Crying Facebook oldalán: www.facebook.com/aftercrying

És itt jönnek a nyeremények:
Minden kedves posztolónak küldünk egy ajándék After Crying pólót valamint az összes december 31-ig posztoló résztvevő között kisorsoljuk a zenekar legújabb “Creatura” című CD-jét.

Még egy fontos infó: ahhoz, hogy a póló célba érjen, kérjük küldjetek egy email-t az info@aftercrying.hu címre nevetekkel és postacímetekkel együtt, feltüntetve a póló kívánt méretét (S-XL, férfi vagy női).

Osszátok meg, terjesszétek a hírt és filmezzetek, izgatottan várjuk a videókat!

Jókat,
AC