After Crying

ERRATA – különleges koncert október 17-én

ERRATA címmel különleges koncertet tervez az After Crying október 17-ére. A harminc éve alapított együttes nem nosztalgiakoncertre készül, saját tévedései felett fog nyilvános önkritikát gyakorolni. E tévedések persze nem kizárólag az After Crying alkotóit jellemzik – mindannyiunk tévedéseire, téves eszméinkre, önáltatásainkra láthatunk rá.
A szimfonikusokkal megerősített koncertnek a Budapest Music Center (BMC) ad otthont. A jegyvásárlásról és további információkról a BMC weboldalán illetve a kapcsolódó Facebook eseményben lehet tájékozódni.

Június 11-én Csömörön játszunk

“Vagy-e még?
(…)
Vagyok.”

Ritkán szólunk, de szólunk. Most például június 11-én Csömörön, ahol eljátszunk régit és újabbat, halkan és hangosan. Gyertek, nincs messze – főleg Csömörről, mert onnan tényleg közel van, de Pestről meg kivisz a HÉV. Többek között. Szóval legyél te is többek között, méghozzá a nézőtéren, mi pedig zenélünk neked.

After Crying koncert a XXIV. Csömöri Napokon:
Csömör, Hősök tere
2017. 06. 11. 20:30
Facebook-esemény itt (katt).

Június 10-én szabadtéri koncerttel tér vissza az After Crying

Régóta nem találkoztunk, de nemsokára jövünk! Június 10-én este 8 órai kezdettel Budapest XII. kerületében, a Gesztenyéskertben játszik ingyenes, szabadtéri koncertet a zenekar a Hegyvidéki Napok rendezvénysorozat megnyitójaként. Jöttök?
ac0610

Május 21-én After Crying kamaraszimfonikus koncert a MÜPÁban!

ac-kamara-mupa-web

Következő koncertünk több szempontból is különlegesnek ígérkezik. A Művészetek Palotájában egy kamaraszimfonikus fellépésre invitálunk mindenkit, amelyen vendégként a VoiceStation kórus is színesíti a hangzást. A fellépéshez létrehoztunk egy Facebook-eseményt is (kattintsatok ide bátran), ahol igyekszünk folyamatosan hírt adni a fejleményekről. A lényeg viszont már most is tudható: május 21-én este 20 órai kezdettel a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében színpadra lép az After Crying különleges, kibővített változata. Várunk mindenkit szeretettel, a jegyvásárláshoz ide érdemes kattintani.

SZIMFONIKUS KONCERT A BUDAFOKI DOHNÁNYI ZENEKARRAL

Az After Crying már jó néhány alkalommal játszott szimfonikus koncerteket, mégis mindig különleges eseménynek számít egy ilyen esemény. Május 13-án a budafoki Klauzál Házban zenélünk együtt a Budafoki Dohnányi Zenekarral. Új dalok és régebbi, már jó ideje nem játszott szerzemények különleges átirataival készülünk egy olyan két részes koncerten, amely az After Crying 27 éves munkásságát fogja össze.

ac-bdz-20140513-plakat-kicsi

Koncertek májusban

Kedves Mindenki!

Túl vagyunk az év elején már megszokható csendesebb időszakon, tehát itt az ideje, hogy ismét a deszkákra lépjünk!

Májusban két koncerten is meghallgathatjátok a zenekart. Először 19-én, vasárnap egy különleges fellépésre várunk mindenkit a budapesti Jókai Klubba. Különleges egyrészt azért, mert a fesztiválok, nagyszínpadok, koncerttermek és külföldi fellépések után újra úgy éreztük, hogy kell egy igazi klubkoncert, és azért is, mert a tavaly felfrissült tagsággal az elmúlt években megszokottakon kívül olyan dalokat is előveszünk, amelyeket már jó ideje nem játszott a zenekar. A Jókai Klubban tehát május 19-én, vasárnap 19:30-kor várunk mindenkit szeretettel. Jegyek elővételben kaphatók a CD Pincében, a Stereo Shopban és a Jókai Klubban 1500 forintos áron. Emellett feliratkozhattok a Facebook-eseményre is, hogy folyamatosan tájékoztathassunk a fejleményekről.

Egy héttel később pedig a szokásos, Bakáts téri fesztiválfellépés következik, 18:30-as kezdettel.

Alig várjuk, hogy újra találkozzunk!

After Crying Jókai Klub 2013-05-19